Τρόποι αποστολής εμπορευμάτων

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER

Η εταιρεία μας έχει επιλέξει την εταιρεία ταχυμεταφορών ΑCS Courier για την αποστολή των εμπορευμάτων σας για τον λόγο ότι διαθέτει τα περισσότερα καταστήματα σε πανελλαδική κάλυψη. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Όταν μια παραγγελία σας φεύγει από εμάς επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά ή σας στέλνουμε ένα e-mail με τον κωδικό αποστολής, έτσι ώστε εάν θέλετε μπορείτε να μπείτε στο site της ACS (www.acscourier.gr) και να δείτε την ακριβή ημερομηνία παραλαβής. Η εταιρεία μας μπορεί επίσης να στείλει τα προϊόντα σας με όποια άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εσείς επιθυμείτε.Όλα τα προαναφερόμενα αφορούν δέματα μικρού όγκου και κιλών (επαγγελματικές κάρτες) και μόνο όταν η αποστολή τους συμφέρει να γίνει μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας, αλλιώς οι αποστολές γίνονται με Μεταφορικές ή ακόμα και με ΚΤΕΛ.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ

Για αποστολές εντός Αθηνών καθώς και παραδόσεις στις μεταφορικές εταιρείες το κόστος είναι 20 Ευρώ (έως 8 Δέματα) η μεταφορά γίνεται με Φορτοταξί με αυθημερόν παραδόσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΤΕΛ

Έχουμε την δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων σας με ΚΤΕΛ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την επιχείρησή μας.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές τιμολογούνται κανονικά μέσα στο τιμολόγιο αγοράς σαν έξοδα αποστολής και δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23 ή 16% αναλόγως την ζώνη φορολόγησης τις περιοχής σας.